Vilka är Fronta?

 

Fronta är en rikstäckande återförsäljarkedja i profilreklambranschen. Vi säljer profilprodukter, produktmedia och giveaways Vi finns på ett flertal orter runt om i landet och andelen medlemsföretag ökar hela tiden. Vårt sortiment är noga utvalt och finns att beställa till snabb leverans hos Fronta på din ort.

 

Frontas affärsidé är att vara en strukturerad och effektiv partner. Vår ambition är att arbeta strategiskt och målinriktat med promotionfrågor. Med det menar vi att vi vill bidra med råd och stöd i allt som rör och gränsar till promotion och profilreklam. Hur fungerar den här produkten mot din målgrupp? Hur integrerar vi promotionartiklar i en specifik kampanj? Vad har era anställda mest nytta av?

 

Våra kunder ska hitta den produkt som passar, både vad gäller pris och kvalitet. Ibland handlar det om större upplagor för kortliade kampanjer, andra gånger är det en julgåva till viktiga kunder.

 

Andra värdeord som vi vill luta oss mot är en hög servicegrad och en engagerad partner. Kunderna vänder dig till oss med ett förtroende som vi vill förvalta på bästa sätt.